torstai 15. marraskuuta 2012

Skellefteå Junior Open viikonloppuna

Koskaan aikaisemmin OSK:n historiassa ei ole näin suurta juniorijoukkoa lähtenyt kisoihin Oulun ulkopuolelle. 15 junioria Oulusta + 2 Kuopiosta + 2 Kuusamosta matkaa Skellefteå Junior Openiin, jossa kaikkiaan on osallistujia 62. Tämä tuntuukin olevan maksimimäärä, mikä mahtuu kahdenpäivän kisoihin Skellefteån 3 kentän halliin.
Lauantaina pelit alkavat jo klo 8.30 Ruotsin aikaa, jolloin oululaisista tulessa jo Johannes ja Jasper. Päivän viimeiset pelit ovat illalla klo 19.20 eli pitkä päivä tulossa. Sunnuntaina aloitetan samaan aikaan ja valmista pitäisi olla n. 15.30. Viime vuonna kisoista oli livekuvaa tarjolla ykköskentältä Skellefteån sivujen kautta, ja sama palvelu on luvassa tänäkin vuonna,
Kisojen valioluokassa OSK:n Nuutti ja Samuli saavat vastaansa tutut pelaajat viime vuodelta. Uutena tuttavuutena Anton Larsson Malmöstä. Pojat ottivat viime vuonna sijat 2. ja 3., miten käy tänä vuonna? Kummassa maassa on kehitytty enemmän?
Kisojen A-luokassa ei ole oululaisia, mutta Kuusamon Samuli Niskala haastaa vanhemmat ja isommat pojat.
B- luokassa viime vuonna Milla, Teemu ja Axel toivat vain muutaman voiton. Tänä vuonna pahimmat vastustajat ovat siirtyneet A-luokkaan, joten onko jo menestymisen paikka? Myös Iida ja Santeri katsovat tänä vuonna B-luokan tason ja mukana luokassa myös Kuopion Hetta ja Amanda. Mielenkiintoinen luokka tulossa.
C- luokassa on Saana, Karoliina ja Severi sijoitettu korkealle, joten tästä luokasta pitäisi tulla menestystä viime vuoden tapaan.
D-luokassa onkin sitten ilahduttavasti porukkaa Oulusta. Johannes on ykkössijoitettu ja jo viime vuonna kisoissa kolmas eli voittoa haetaan. Hugo, Topi ja Jasper ovat myös sijoitettuja ja mitä tekee kisadebyyttinsä tekevä Leevi? Entä Kuusamon Onni?
Hirveä määrä pelejä siis edessä, saapa nähdä kuinka käy? Kaavioita ja tuloksia voi katsella TÄÄLTÄ
Ja mukaan saatiin uutukaiset OSK:n hupparit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti