keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Junnu SM viikonloppuna

Ennätykselliset 13 junnua lähtee OSK:sta SM kisohin Järvenpäähän viikonloppuna. 14 oli ilmottautunut, mutta Axel joutuu jäämään rippukouuun...
Kisojen kaaviot löytyy täältä ja kolmoskentän otteluita voi seurata striimistä täältä.

Ennakkoasetelmat ei lupaa ihan samanlaista mitalisaalista kuin viime vuonna, mutta harjoiteltu on kovaa ja mitaleja tulee varmasti.

P11 on oululaisittain se mielenkiintoisin. Oskari ja Johannes ottivat jo viime vuonna kaksoisvoiton ja sen uusinta pitäisi onnistua. Mutta kumpi vie mestaruuden, se ei olekkaan niin selvää kuin viime vuonna, koska Johannes on selvästi kaventanut eroa poikien välillä ahkeralla harjoittelulla ja valmentajan vinkkejä uskomalla :-).
Mukana sarjassa myös Topi ja Leevi, jotka ovat yllätysvalmiita, kunhan syötöt pysyvät sisällä.

T13 sarjassa on viimevuoden mitalikolmikosta jäljellä vain Saana eli mestaruutta odotellaan täältäkin. Pahin vastus tulee Espoosta Lu Congilta

P13 sarjassa mukana ovat Jasper ja Hugo. Vastus tulee olemaan kova, mahtuvathan molemmat sarjaan vielä ensi vuonnakin. Ilmn pelivoittoja ei kuitenkaan Ouluun palata.

P15 sarjassa mukana on vain Teemu, kun Axel joutui  perumaan. Maajoukkueleireillä hyvin esiintynyt ja Skellefteåssa loistavasti pelannut Teemu on valmiina yllätykseen. Sarja on tasainen ja kaikki on mahdollista sijojen 2-8 välillä. Espoon Basse Lilja vienee kuitenin mestaruuden.

T15 sarjassa on mukana koko oululaisnelikko eli Milla, Iida, Karoliina ja Saana, joka pelaa kahta luokkaa sääntöuudistuksen mahdollistamana. Todennäköisesti Milla tai Iida pelaa itsensä semifinaaleihin (pelaavat vastakkain puolivälierässä). Milla on sairastellut, joten Iidalla hyvä yllätysmahdollisuus. Karoliinan ja Saanan pitäisi pelata myös puolivälierissä, sitten testataan miten kehitys on mennyt Espoon Katria ja Kuopion Hettaa vastaan. Odotusarvona olisi kuitenkin tästä luokasta yllätysmitali, mutta kuka sen tuo?

P17 sarjassa Nuuttilta odotetaan mitalia. Miko Äijänen on ennakkosuosikki, mutta hopea ja pronssi ovat mahdollisia. Pettymys on suuri, jos tästä ei mitalia tule.

P19 sarjassa Samuli joutuu kovaan kyytiin. Mitalia ei todennäköisesti tule, mutta ilman yhtään pelivoittoa ei Samulin tarvitse Ouluun palata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti