sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Millalle pronssia Finnish Junior Openista!

Viikonloppuna pelattiin Finnish Junior Open Talissa, Helsingissä. OSK:sta oli matkassa iskukykyinen kahdeksan pelaajan joukkue saalistamassa ESF:n juniorikiertueen pisteistä.
Parhaiten kisoissa menestyi Milla Uusitalo, joka voitti tiukassa Tytöt alle 15v pronssiottelussa Kuopion Henrietta Huuhkan. Sarjan kärkisijat menivät ukrainalaisille sarjan euroopanlistan viiden kärkeen kuuluiville Nadialle ja Alinalle. Muut Oulun tytöt ottivat sitten seuraavat sijat eli 5. Saana Valasma, 6. Iida Takaluoma ja 7. Karoliina Hilli. SM kisoista onkin odotettavissa mitalisadetta tässä luokassa, koska Hetta on kisoissa jo vanhempien luokassa.
Milla ja Nadia Usenko UKR
Pojat alle 13 vuotiaissa oli mukana Oskari laitinen ja Johannes Hilli. Pojat pelasivat niin hyvin kuin kaavio mahdollisti. Oskari hävisi vain kisan kolmoselle Veikko Herolalle ja senkin hyvällä pelillä. Sijoitus siis viides. Johannes hävisi kisan voittajalle Elias Korhoselle ja Oskarille, joten tyytyväinen voi Johanneskin seitsemännestä sijastaaan. SM kisoista voi pojille odotella kultaa molemmille, koska parhaat ovat tässäkin luokassa silloin yli-ikäisiä ja Johannes pelaa vielä alle 11v luokassa!
Pojat alle 17v luokassa olivat mukana Severi Salminen ja Teemu Mankinen. Kyyti oli pojilla ekoissa peleissä kylmää, mutta loppua kohti pelit paranivat ja pojat päätyivät sijoille 5. (Teemu) ja 6. (Severi).
Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä kauden aloitus kaikilta pelaajilta. Nyt hetkeksi lisää treeniä ja seuraavat koitokset ovat kuukauden päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti