maanantai 28. huhtikuuta 2014

Oulu Junior Open lähestyy

Perjantaina se alkaa klo 19 ja loppuu sunnuntaina klo 17.
88 osallistujaa ja 174 henkilökohtaisen kisan peliä.
25 kolmehenkistä joukkuetta ja n. 50 joukkuepeliä

Alla kisaohjeet suomeksi


Kun tulet kisapaikalle:
Ilmoittaudu ja maksa tarvittavat maksut ”ilmoittaudu tähän”- pisteeseen. Mikäli maksoit etukäteen tai seurasi maksaa kisamaksut, ilmoittaudu silti, että tiedämme, että olet tullut paikalle ja, jotta saat paidan ja kisainfon. Joukkueiden nimet pitää ilmoittaa viimeistään perjantaina klo 21 kisakansliaan.

Tuomarointi:
Edellisen ottelun pelaajat tuomitsevat yhdessä seuraavan ottelun kentällä, mikäli toinen ei suostu tuomitsemaan sitä yksin. Mikäli et pysty jostain syystä tuomitsemaan tai et osaa, on silti sinun tehtäväsi löytää ottelulle tuomari tai pyytää vastustajaasi tuomitsemaan ottelu yksin. Kisakanslia auttaa tarvittaessa.
Joukkuekisassa pelaavat joukkueet tuomitsevat omat ottelunsa. Jokaisessa ottelussa on kaksi tuomaria yksi kummastakin joukkueesta. Joukkueet voivat sopia myös muunlaisen tuomarijärjestelyn. Tuomarointijärjestys on 2.pelaajat, 3.pelaajat ja 1.pelaajat

Pelisysteemi:
Kaikki kaaviot löytyvät myös tulostaululta kisakanslian vierestä.
Yksilökisassa kaikissa sarjoissa pelataan kaikki sijat ja paras viidestä erästä. Otteluiden alkamisajat ja kentät on merkitty kaavioon. Otteluaikoihin ja kenttiin saattaa tulla muutoksia riippuen miten ottelut etenee. Kisakanslian vierestä löytyy taulu, jossa on kaikkien kenttien seuraavat ottelut. Olethan valmiina pelaamaan n. 15 min aikaisemmin, jos on tarvetta.

Joukkuekisassa pelataan kaavioiden mukaisesti. Kaaviot julkaistaan lauantaina klo 9.00. Joukkuekisan pelit pelataan yhdellä kentällä peräjälkeen ja pelit ovat paras kolmesta erästä. Pelit pelataan järjestyksessä 3. pelaajat, 1. pelaajat ja 2. pelaajat. Kaikki pelit pelataan oli tilanne mikä hyvänsä. Joukkueen kapteeni huolehtii, että joukkue paikalla pelin alkaessa.

Ilmoitathan kisakansliaan heti, jos et jatka pelaamista!
Palkinnot:
Pokaalit kaikissa luokissa kolmelle parhaalle pelaajalle ja joukkueelle.
Lisäksi palkitaan jokaisen ikäluokan paras (P/T 19/17/15/13/11)
Valioluokassa rahapalkinnot kolmelle parhaalle.
Paras joukkueen nimi palkitaan
Kaikki palkinnot jaetaan SUNNUNTAINA kisojen päätyttyä n. klo 17.00

Kuljetukset:
Kisakansliasta voi kysellä kyytejä lentokentälle. Mikäli tarvitset kyydin tullessasi Ouluun ole yhteydessä Petri Laitiseen petri.laitinen<at>sarokal.fi tai 0408408626.
Keskustaan pääsee bussilla linja 17
Kävelymatka keskustaan on n.3.3 km
Kauppa löytyy 800m päästä (kartta löytyy ilmoitustaululta) http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/toppilansaari-saa-lahikaupan/652991/

WLAN:
Nallisportin pääkahviossa on ilmainen WLAN. Hotellissa on WLAN ja Oulussa toimii monessa paikkaa ilmainen panoulu-verkko.

Juomat ja ruokailu:
Kaikki saavat 2 pulloa Olvin Tehosport juomaa ja vettä tarjolla juomapisteillä. Pääkahviosta saa lämmintä ruokaa molempina päivinä, sekä pikkupurtavaa.

Pukuhuoneet ja WC:
Sijaitsevat pääkahvion läheisyydessä. Uudet salibandypuolen pukutilat eivät ole käytössä käytännön syistä (WCitä voi käyttää).
Pelikassit:
Pelikasseille on varattuna oma nurkkansa kisakanslian vieressä.
Muu toiminta:
Pelaajilla on käytössä pingispöytä, sulkiskenttä, sekä salibandykenttä. Lisäksi paikalla on simulaattoriammuntaa yms.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti