perjantai 27. helmikuuta 2015

Milla toinen Itävallassa

Vaikka OSK:n junnut on hiihtolomalla treeneistä (seuraavat treenit su 8.3.) se ei tarkoita sitä, etteikö tapahtuisi.
Milla lähti hiihtoloman viettoon Itävaltaan ja pelaa siellä Junior Openissa. Ekana päivän kaatuivat molemmat vastustajat!
Ensin kaatui Unkarin Sára Nagy 3-0, kommentit kisakatsomosta:
"Milla voitti eka pelin hyvällä pelillä 3-0.peli oli Millan mukaan normaalia parempi,varsinkin turnauksen eka peliksi. Pääosin lyönnit onnistuivat hyvin taakse, jokunen pallo jäi keskelle."

Ja sitten upea voitto kisan ykkössijoitettu Karin Velická Slovakiasta myös 3-0. kommentit kisakatsomosta:  "Milla voitti 3-0. Tiukkaa vääntöä eka erän jälkeen mutta ratkaisupaikoissa milla oli vahvempi. Jee!"

Kolmannessa pelissä tuli tappio Espanjan Maria Gonzales Velázquezille selvästi 3-0. "Häviö päätä pitemmälle espanjalaiselle selkeästi. Vastus löi tarkasti ja oli selkeästi parempi."

Viimeisessä ottelussa voitto hienosti 3-2 Slovakian Kristina Smickovásta"Milla voitti trillerin 3-2. Vastustaja sai pallot hyvin ja tarkasti takanurkkiin mutta kun Milla alkoi ottaa ne välistä volleyllä niin pääsi peliin kiinni. Viimeinen erä oli Millan hallintaa ja stopparit onnistui tässä erässä hyvin"

Näin Millalle HOPEAA!!
Muut oli jo lähteneet...
Kisan tulospalvelu

Kisat jatkuvat mitalipeleillä huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti