sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kisakausi käynnissä!

10 oululaisjunnua aloitti kisakautensa Finnish Junior Openissa, Talissa 28.-30.8. Menestystä tuli laajalti eri käluokissa.
Tytöt alle 13v oli mukana Iivi Lappalainen ja Vilma Liikanen. Alkulohkoissa tytöille tuli vain yhdet tappiot kärkisijoitettuja vastaan (Iivi Englannin Jasmine Tranter ja Vilma Venäjän Sofia Arseniev). Sijoista 5-8. pelatessa molemmat hävisivät Venäjän Maria Arsenieville 3-1 ja voittivat Porin Aino Linhon. Iivi lopulta 5. ja Vilma 6., hienosti meni.
Pojat alle 13v oli mukana Oskari Laitinen ja Johannes Hilli. Pojat taistelivat itsensä helposti semifinaaleihin jossa pelasivat vastakkain. Todellisen nitro-ottelun vei lopulta Johannes 3-2, upea venyminen Johannekselta. Pronssiottelussa ja finaalissa tuntui, että parhaat paukut oli jo menneet keskinäisen välienselvittelyyn , Johannekselle tappio Norjan Nikolai Bölle ja Oskarille tappio Espoon Ville Ruismäelle. Loppusijoitukset siis Johannes hopeaa ja Oskari 4.
Pojat alle 15v mukana oli Jasper Liikanen. Ekalla kierroksella finaaliin päässyt Venäjän Kirill Belov oli selvästi parempi, mutta sen jälkeen Jasper pelasi hienosti ja voitti kaikki ottelut. Loppusija 9.
Tytöt alle 17v oli mukana Iida Takaluoma, Saana Valasma ja Milla Uusitalo. Milla ja Saana voittivat alkulohkonsa, Iida hävisi Espoon Katri Aalto-Setälälle. Sijoista 1-3 Katri kaatoi myös Saanan ja Millan. Sijoista 4-6 Iida voitti molemmat pelit, joten loppusijoitukset olivat Milla hopeaa, Saana pronssia ja Iida 4.
Pojat alle 19v oli mukana Nuutti Ruokangas ja Severi Salminen. Nuutti kiitteli ekalla kierroksella sitä, että Miko Äijänen jatkoi PSA kisassa (ja vielä VOITTI sen) ja jätti junnukisan väliin. Näin avautui paikka mitalitaisteluihin. Semeissä tappio Javed Alille, mutta pronssipelissä hieno taisteluvoitto Mikkelin mirko Muukkosesta 3-2. Severin kohtaloksi taas koitui Mikon poisjäänti eli pelit kutistui kahteen ja molemmissa kyyti oli kylmää. Harmittavaa, että kisaorganisaatio ei reagoinut taaskaan nopeasti ja järjestänyt Severille sitä kolmea peliä, jota tultiin Oulusta asti hakemaan. Sijoitus ei ollut viimeinen vaan 6.

Ensi viikonloppuna OSK:n junnut jatkavat etelän reissujaan Espoo Junior Openiin (HUOM! Johannes, Oskari ja Jasper ovat U15 maajoukkueleirillä tänä viikonloppuna). Tiukka kaudenaloitus näkyy ja mukana on vain 5 pelaajaa (Saana, Oskari, Johannes, Leevi Jokinen ja Topi Takaluoma)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti