maanantai 25. syyskuuta 2017

Miesten 2 divisioona F-lohko tilanne 1 kerroksen jälkeen 23.09.2017

OSK johtaa sarjaa junnujoukkueella. Voidaan sanoa, että Jasper dominoi kierrosta voittamalla kaikki omat pelinsä.
Oskari pelasi  pelasi  hyvin häviämällä vain 1 pelin Joensuun kovalle Henri Kanaselle 3-0. Oskulle jäi siis seuraavalle kierrokselle vielä vähän haastetta ja reeni intoa, jotta saa ottaa revanssin Henristä.

Viestimies Severi  voitti 2 ja hävisi 2. Tappiot tuli kokeneille Risto Rönnille ja Sami Simoselle. Jääkäri osaston tarjoama  liikunta on selvästi nostanut Severin kunto, mutta löyntipelissä on vielä parannettavaa , kun pyssykylässä ei tunnetusti pääse iltalomilla kössiä reenaamaan.

Kaiken kaikkiaan mukava kierros ja hyvin jaksettiin pelata 1 päivänä, kun pidimme ruokatauon  2 kierroksen jälkeen. Aikatauluissa pysyttiin hyvin.

Seuraava kierros on Mikkelissä 27.1.2018. Oulun porukka kannattaa mennä paikanpäälle jo perjantaina ja pelata pelit la ja ajella takasin lauantaina.

Lisä kiitoksena voidaan antaa kiitokset yleisölle 1. kpl, joka oli kuin 4 pelaaja ja aiheutti vastustajissa pientä lisä painetta ...
Osk tarjoaa tälle kannustajalle kahvit kun seuraavan kerran saapuu OSK kannattamaaan..

Squash liiton malliin järjestämme kilpailun , kuka arvaa ainoan OSK kannattajan. Ensinmäinen, joka arvaa OSK 1 kannattajan  ja kommentoi sen tänne blogiin , saa OSK piikiin munkkikaffet Nallisportin kahviosssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti