lauantai 30. joulukuuta 2017

Saana Skotlannissa

Saana Valasma pelaa 28.-30.12. Skotlannissa, Edinburgissa Euroopan Juniorisarjan GP tason kisassa tytöt alle 19v sarjassa.


Kolmas päivä olikin sitten hieman haasteellinen päivä, ei ihan menny ku Strmsössä...  Kisabussi ei hakenut ja matsi meinas jäädä pelaamatta... Kuitenkin kyyti ja joustoa löytyi, mutta 3-0 tappio oli tuloksena. Hyvin saman kaavan mukaan meni tänäänkin, hyvää haastoa, mutta erävoitto jäi uupumaan. Lisävivahteen toi loppupäivään se, että kössimailoja ei saanutkaan koneeseen. Karakalit ovat näköjään tappoaseita, tai näin ainakin turvatarkastuksen ihmiset asian ymmärsivät. Eli pienen säädön kautta ja mielenkiintoisten kokemusten jälkeen kohti Suomea :-).

Toinen päivä ei mennyt putkeen vaan kaksi 3-0 tappiota tuli. Vain ajoittain Saana pääsi haastamaan kisasiskojaan, mutta erävoitto jäi molemmissa peleissä harmittavan lähelle. Huomenna ottelu sijoista 7.-8. Irlannin tyttöä vastaan

Hieman tiukalla lentoaikataululla Saana ehti perille noin 1,5h ennen ekaa peliä, mutta se ei haitannut vaan rutiinivoitto Norjan 5/8 sijoitetusta Ulrikke Bore Ribesenistä lukemin 11-8, 11-7 ja 11-5.
Huomenna vastassa ykkössijoitettu Tsekin Kristýna Fialová klo 14.20 Suomen aikaa


Tuloseuranta on täällä 
Kisan sivut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti