torstai 13. joulukuuta 2012

Junnu GP:tä ja Kinkkukisaa viikonloppuna

Viimeinen viikonloppu ennen joulua ja kiirettä pitää OSK:n squashrintamalla.

6 junnua matkaa Helsinkiin juniori GPseen. Lauantaina klo 9.00 alkaen Teemu ja Milla taistelevat B-luokassa mitaleista ja samaa voi sanoa C-luokassa kisaavista Iidasta ja Oskarista. D-luokassa ovat mukana jokerikorttimme Topi ja Leevi, saa nähdä miten pojat pärjäävät. Paluu kotiin on jo lauantai-iltana, joten pieni kisaväsymys on varmasti kaikilla sunnuntaina. Kaaviot ja tulosseuranta löytyy täältä

Nallisportissa 8 paria kokoontuu pelaamaan perinteisesssä Kinkkukisassa. Tämä Suomen pitkäikäisin nelipeliturnaus on houkutellut osallistujan jopa Espoosta asti! Tiedossa on taas 4-5 tuntinen nelinpelimaratooni tarjoten... niin ainakin ihmeellisiä lyöntejä ja lettejä, inttämistä jne. Pelikaaviot ja pelitapa paljastetaan vasta 15min ennen pelien alkua eli 12.45, johtuen normaaleista säädöistä parien kanssa.

Pelien jälkeen saunaa, seuran syyskokousta, ehkä jotain muutakin eli kisaväsymys on taattu myös tähän kisaan osallistuville.

Olemme saaneet käsiimme erään Elämään Kyllästyneen Toimittajan ennakkoanalyysin pareista ja mahdollisesta voittajasta...

Nuutti/Samuli: Juniorit rohkeasti mukana senioreiden peleissä. P.Remeksen perusoppi ei oo vielä mennyt perille ("Älä lyö peltiin, tuolla pelillä häviät...") ja pojat jäävät mitaleilta. Muutama voitto tiedossa kuitenkin

Harri/Marko: Junnujen isät ovat lyöneet päänsä yhteen ja mitä siitä seuraa... ei mitään ikimuistoista. Hartsan lobbi lentää yli liian usein ja peltikin paukkuu liiaksi. Yllättäen Marko on parin kantava voima.Tiukka taisto poikien kanssa sijoista 5.-6.

JP/Juha: Classisista pareista viimeinen jäljellä oleva... Ainut pari, joka on voittanut kisan aikaisemmin... Voittaja-ainesta, mutta PJ:n struubat ovat viimeaikoina nasahtaneet peltiin/yli ja keittokin on kiehunut liikaa eli muillakin on mahdollisuuksia. Toisaalta miehen kiertäminen vaatii nykyisin jo maratoonin. Jussin taso ei oo muuttunut 20 vuoteen, joten siltä suunnalta ei yllätyksiä luvassa.

Eikka/Juha: Pökeltäjät ovat lähettäneet ykkösnyrkkinsä Hukasta. Vaarallinen pari, mutta taso ei vaan riitä näissä kinkereissä, voisi yllättää ja olla pronssipelissä. Luvassahan voi olla J.Kuusiston lanseeraama uniikki etu/takakenttätaktiikka. Jännityksellä odotan myös onko H. Aravirta palkattu koutsiksi paikalle.

Vesa/Jarmo: Nopeus ja hitaus kohtaavat eli Jarmon nopeat jalat ja Veskun hitaat kädet. Eli jumbosija on lähellä, vaikka kuulemani mukaan reenattu on. Veskuhan ei häviöt tunnetusti haittaa, joten ainut joka voi olla harmissaan on Jape.

Tapsa/Tapsa: Tipsun tapsun paikalle ponnahtavat Nallisportin Rakettipallo PROt eli tiimi Ikuinen Jano. Nyt on massaa kentällä enemmän kuin tarpeeksi ja tilaa vähän. Yllätysvalmis pari, mutta paljon on nakkeja Kotivara tuottanut sitten Tapsan edellisen voiton. Jämäsijat ainakin päiväpeleissä.

Harri/Antti: Joo totta se on. Nelinpeli-ikoni J. Haapala ei ole mukana kisoissa, vaan Päävalmentaja on vaihtanut puolta nuorempaan. Rikbergi on ollut jo muutaman vuoden Kainuun nelurikuninkaan M. Pääkkösen opissa ja jotain on ilmeisesti oppinutkin, koska viime vuonna lohkesi jo kakkossija. Päävalmentajan pelimotivaatio/taso onkin sitten toinen asia... ei oo kentällä näkyny tositoimissa Ylivieskan kisan jälkeen. Pitäisi olla kuitenkin finaalipari...

Serto/Åke: Kolmas finaalipari! Tai sitten pronssipeliin. Espoon silkkikäsi vetää joko täysillä keskelle tai loppia/stopparia linjaan. Åken kunto on arvoitus ja samoin yhteispeli. Peltiinlyönti on kuitenkin molemmille sen verran tuttua, että finaali jää kuitenkin haaveeksi. Parin tunnuslause : "peliäly ja raaka fysiikka" ei vaan toimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti