sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Viikonlopun kisakuulumiset

Helsingin junnu GP:stä oli tuliaisina yksi luokkavoitto, yksi kakkossija ja yksi kolmossija eli puolet poruksta mitaleilla!
B-luokassa Teemu on päässyt lentoon, jonka pysäytti vaan Talin kokolasikenttä. Alkulohko tappioitta, mutta loppusarjassa Espoon Niklas Kankaanpää pääsi yllättämään Teemun 3-1, kun lasikentällä Teemun lyönnit jäivät pahasti vajaiksi. Hienolla pelillä kuitenkin voitto Elias Korhosesta ja toinen sija. Milla hieman tuskaili koko viikonlopun. Taitaa olla kisaväsymystä ilmassa ja joulutauko tulee oikeaan aikaa. Hyviä pelejä, mutta tiukkoja tappioita ja tällä krtaa Millalle jumbosija.
C-luokassa Iida teki sen minkä lupasi. Luokkavoitto tuli, vaikka peli ei aina ihan toivotulla tavalla kulkenutkaan ja yllättäviä erätappioita kertyi yllättävän monta. Joka tapauksessa voittajana on hyvä lähteä joulun viettoon. Oskari haastoi luokan kärkikaartin jo tosissaan ja taisteli itsensä kolmanneksi. Kaksi hyvää kisaviikonloppua peräkkäin.
D-luokassa Topi ja Leevi hakivat kokemusta SM-kisoja varten. Sitä kertyi kolmen ottelun verran molemmille, joten SM-kisoissa on jo lupa odottaa voittoja.

Kinkkukisat alkoivat perinteisellä parisäädöllä sairastumisten ja loukkaantumisten takia eli Tapsan pariksi saatiin Hannu ja Juha K:n pariksi Pete. Satunnaisgenaraattori oli arponut lohkot eli ensi A-lohkon tapahtumat:
Harri/Antti tuskailivat Tapsan ja Hannun kikkojen kanssa, mutta loputa jyräsivät voittoon 3-1. Arto/Serto lämmittelivät tasaisesti junnujen kanssa voittaen kuitenkin 3-0. Sitten oli vuorossa lohkon kärkiottelu, jossa Harri/Antti vei voiton 3-2 mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen. Samaan aikaan junnut antoivat opetuksen Hannulle/Tapsalle ja käänsivät ottelun itselleen. Viimisissä otteluissa Harri/Antti voittivat junnut, vaikka oikein tarjosivat erävoittoa useaan otteeseen. Tapsa ja Hannu äityivät hyvään taisteluun ja Serto/Arto joutui tekemmän töitä aivan tosissan, jotta voitto irtosi 3-2.
Lohkosijoitukset: 1. Valasma/Rikberg 2. Peltola/Blomqvist 3. Antikainen/Ruokangas 4. Seppä/Ulkuniemi
B lohkon tapahtumat: Aluksi JP/Juha pyöritti vakuuttavasti Harri/Markon 3-0. Varamies Pete saapui hieman myöhässä saatuaan hälyytyksen vasta tuntia ennen kisan alkua. Jälkeenpäin ajateltuna ei olisi kannattanut tulla. Akillesjänne poikki kolmannessa erässä ja pelit oli siinä. Jumbopariksi kaavailtu Vesa/Jarmo otti siis heti ekan voiton. Voitosta innostuneena Vesa/Jarmo kaatoi myös Harri/Markon ja näin jumboveikkauksista sisuuntuneet miehet olivat SEMEISSÄ! JP/Juha kuitenkin hoiti lohkovoiton itselleen vaikka erämenetys tuli heillekkin.
Lohkosijoitukset: 1. Salminen/Korhonen 2. Moilanen/Viittanen 3. Antikainen/Ruokangas 4. Kuusisto/Laitinen
Tapsan ja Hannun pelit oli ohi ja 5.-6. sijoista oli peli isät vastaan pojat ja POJAT voitti! Valta on siis vaihtunut Antikaisen ja Ruokankaan perheissä.
Semifinaaleissa pelattiin kaksi hieman erillaista peliä. Vesa ja Jarmo olivat niin hämmentyineitä menestyksestään, että Antti ja Harri veivät voiton kohmeisinakin helposti. Yhden erän he kuitenkin taistelivat itselleen. Toinen ottelu sen sijaan kesti hieman pidempään. Serto/Arto pehmittivät kuitenkin Limingan struubataiturin ja Juhan peruspeli ei riittänyt. 3-1 voitto vaati kuitenkin täyden päivätyön.
Pronssi oli nopeasti naputeltu Juhalle ja JP:lle ja kaikki kerääntyivät katsomaan alkulohkon uusintataistelua. Sitä ei kuitenkaan tullut. Kovat pelit olivat pehmittäneet Serton ja Arton ja vastaavasti Harrin käsi alkoi olla kunnossa ja Antinkin pyssy alkoi pysymään sektorissa. Helposti siis kinkkukisamestaruus Harrille ja Antille.
Loppusijoitukset: 1. Valasma/Rikberg 2. Peltola/Blomqvist 3. Salminen/Korhonen 4. Moilanen/Viittanen 5. Nuutti/Samuli 6. Marko/Harri 7. Seppä/Ulkuniemi 8. Kuusisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti