sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Henkilökohtaisen kisan yhteenveto

E:
Todella hienoja pelejä kisojen ensikertalaisilta. William oli tyttöjä hieman vanhempi ja parempi. Oulun tytöt pelasivat hienosti Iivikin sai yhden erän. Vilman ja Lovisan matsi heti kisojen alkuun oli todellinen trilleri, jonka Vilma lopulta hävisi viidennessä. Ensi vuonna SM kisoihin T11 sarjaa vallottamaan!

D: Neljä ensimmäistä sijaa ESRC:lle! Alkukierroksilla näytti siltä, että Sanna jyrää vastuttamattomasti voittoon. Ville oli ollut kuitenkin torstaista lähtien mummolassa Oulussa ja taisteli itsensä voittajaksi, vaikka ei saanutkaan syödä mummon varaamia jätskejä.

C: Pingismies Severiä on viime aikoina näkynyt aika useasti Nallisportissa ja siksi squashkin alkaa sujua. Semeissä pienoinen yllätysvoitto OSK:n jäsentenvälisessä Iidasta, mutta finaalissa tiukka tappio ESRC:n Annille. Anni pelasi kisat hyvin, varsinkin sen jälkeen, kun omat pelikamat saapuivat jälkitoimituksena. Huomionarvoinen on myös OSK:n Oskarin 5. sija. Tappio ainoastaan Annille.

B: Santeri otti yllätysvoiton, tai sitten ei. Pieni käsivamma pakoti hiljentämään tolkutonta mättöä niin tulosta syntyi heti. Selkeä luokkavoitto kotikentällä. ESRC:n Sofia taisteli hyvin poikien kanssa, mutta joutui taipumaan neljänneksi. Kuopion Hetta oli 5. ja hävisi vain Santerille, miten olisi pärjännyt Ruotsin poikien kanssa?

A: ESRC:n Mika taisteli itsensä hienosti finaaliin painavilla lyönneillä. Loppuotelussa oli Emil selvästi kuitenkin parempi, vaikka Mikaa jäi harmittamaan liukastelu kentällä. HSRC:n Maarit pelasi poikien seassa kolmanneksi. Roopen jalat eivät kestäneet kuin 3 peliä, mutta hyvin kulki tälläkin Mikkelin pojalla.

Valio: Päivän todellinen yllättäjä oli Mirko.Selkeä harppaus kehityksessä vei Mikkelin ykkösjunnun jo 2 pisteen päähän turnausvoitosta. Kuopion Matias oli kuitenkin varmempi ratkaisuhetkillä ja korjasi isoimmat rahat mukaansa. Oulun ja Skelleftån poikien välinen taisto päättyi edelleen Ruotsin voittoon 2-0. Tytöistä varsinkin Riina laittoi pojat todella tiukoille, mutta vielä ei aivan terävyys riittänyt voittoihin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti