lauantai 1. helmikuuta 2014

Tervacup pelattu

Tiukka yhden päivän rutistus on taas takana. Menestystä tuli taas OSK:lle leveällä rintamalla (Pelaaja OSK:sta, jos ei erikseen mainittu).
Miesten lohkona pelatussa ykköskaaviossa Harri Valasma voitti kaikki vastustajansa 3-0 ja voitti näin sarjan helposti. Toiseksi sijoittui Samuli Antikainen parhaalla eräsuhteella ennen Kuusamon Jaakko Nevalaa ja Ylivieskan Teuvo Määttästä, kun pelit menivät ristiin.
Harri ja Samuli
Kakkoskaaviossa pelattiin paljon pelejä pitkän kaavan mukaan. Voiton vei, kolmen 3-2 voiton jyräämällä Kuusamon Kari Niskala. Kakkoseksi jäi Harri Rusanen. Pronssipelissä Heinäpään Kalle Väisänen voitti Mauri Välimäen 3-0. Mukana olivat myös alle 15v EM-kisoihin lähtevät pojat Samuli Niskala, Kuusamo (6.) ja Ville Koskinen, Kuopio (7.).
Harri ja Kari
Junnujen ykköskaavion finaalissa viime vuoden alle 15v EM kisaedustaja Herietta Huuhka Kuopiosta voitti tämän vuoden edustajan Milla Uusitalon 3-0. Pronssiottelussa väänsi tuttu taistelupari Iida Takaluoma ja Saana Valasma. Tasaisen ottelun vei Iida 3-1.
Iida, Hetta ja Milla
Junnujen kakkoskaavioon oli saatu mukaan jälleen kaksi kisojen ensikertalaista. Tatu Lappalainen ja Tomi Hyvälä. Kaavion voiton vei kuitenkin Jasper Liikanen tiukkojen vaiheiden jälkeen. Kuusamon Onni Niskala pelasi hienosti, mutta joutui tunnustamaan Jasperin paremmakseen viidennen erän jatkopalloilla. Pronssista väänsivät tutut taistelijat Topi Takaluoma ja Leevi Jokinen. Takaluomien nuorempi versio nousi hienosti 0-2 takamatkalta tasoihin, mutta Leevi oli lopussa tarkempi ja voitti 3-2.
Iivi, Onni, Jasper, Leevi, Vilma ja Tatu
Tulokset 

Seuraavksi OSK:n ohjelmassa on aikuisten SM kisat Järvenpäässä kahden viikon kuluttua. Viikko siitä eteenpäin lähdetään taas isolla porukalla Skellefteåhon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti