tiistai 23. syyskuuta 2014

Espoo Junior Openista menestystä

Viikonloppu sujahti nopeasti erittäin hyvin järjestetyissä kisoissa. Paljon nähtiin tiukkoja pelejä ja luokkavoittojakin saatiin.

Valioluokassa Severi pelasi hienosti, mutta tilille tuli vain yksi luovutusvoitto. Kuitenkin P17 sarjassa sijoitus oli 2.
A-luokassa väännettiin lauantaina kaksi niin tiukkaa jäsentenvälistä, että homma meni hankalaksi. Milla kuitenkin dominoi sunnuntaina ja voitti luokan ja samalla T15 sarjan. Iida taisteli Millaa vastaan lauantaina, mutta hävisi 3-2. Sunnuntaina olikin sitten "eväät syöty" ja ihan maksipelisuoritusta ei enää saatu. Tuloksena 4. sija ja T15 2. Oskari väänsi lauantaina voiton Saanasta 3-2, mutta hävittyään muut kaksi peliä joutui Saanan tapaan pelaamaan sijoista 5.-8. Sunnuntaina tuli ensin voitto, mutta sitten selkeä tappio Viron pojalle. Kuitenkin paras poika alle 13v. Saana väänsi ensin hienon voiton Sanna Koivumäestä viidennen erän jatkopalloilla. Perään heti vääntö Oskua vastaan ja "eväät oli syöty" myös Saanan kohdalla. Pari peliä väliin heikommin ja viimeisessä pelissä voitto. T15 sija 3. Saanalle.
B-luokassa Johannes taisteli itselleen hienon voiton. Finaali oli jännittävä viisieräinen, mutta Johanneksen periksiantamattomuus toi voiton. Hieno kisa Johannekselta luokan voitto ja P13 2. Jasper hävisi ensimmäisen pelinsä tiukasti 3-2 mutta sen jälkeen kaatuivat kaikki vastustajat. Sijoitus hienosti 9.
C-luokassa Topi ja Leevi pelasivat hienosti ja se riitti keskinäiseen otteluun sijoista 9.-10., jonka Leevi tällä kertaa vei 3-1.
Johannes ja Oskari


Ensi viikonloppuna naisten liigaa Mikkelissä ja Tampereella eli kiirettä pitää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti