sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Naisten divari avattu kahdella voitolla

Osk 2 joukkue ( Saana Valasma, Karoliina Hilli  ja Maisa Laitinen)kävivät Tampereella pelaamassa voitokkaasti ykkösdivaripelit. 
Paikanpäällä kuulimme, että sekä HSK että TSK pelaavat vajaalla joukkueella, joten meillä oli vain neljä peliä yhteensä. Pienen pohdinnan jälkeen päädyimme ratkaisuun, että Saana ykköspelaajana pelaa kaksi peliä ja Karoliina ja Maisa yhden. 
Maisa aloitti pelit TSK.n Sanna Kanasta vastaan, kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia, kolmannessa sai jo vähän puhaltaa, lopputulos 3-0. Karoliina sai vastustajakseen HSK.n Hanna-Mari Halmeen ja pelasi  viisieräisen ottelun loppuun kiihdyttäen 2-3. Saana pelasi molemmat  pelinsä selkeillä voitoilla 3-0. Ensimmäisenä oli  vastassa  TSK.n Helmi Takala Ja toisessa pelissä HSK.n Meeri Särkkä, joka terästäytyi kolmannessa erässä niin ,että Saana joutui ottelupalloa metsästämään kolmesti, peli päättyi kuitenkin erin 3-0. Oulun joukkuueen pelit olivat nopeasti pelatut, ja pahasti ei ottanut kunnon päälle. Katse kohti Oulua ja seuraavia liigapelejä, jotka pelataan  uudelleen Tampereella marraskuussa.
Maisa, Karo ja Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti