tiistai 19. syyskuuta 2023

Naisten 1 divisioona kierros 16.9.23 Lahti

Reissuraportti

Naisten 1 divari kausi 2023–2204 pyörähti käyntiin Lahdesta. Oulusta lähdetiin perjantaina 15.9. klo. 15.30 junalla kohti Lahtea ja paluu 16.9. klo. 16.00 takaisin Ouluun. Avauskierroksella lähti Mia Palatsi, RiittaKotila ja Piia Väyrynen. Allekirjoittanutta kapteenia hieman jännitti, kun kyseessä oli ensimmäinen pelireissu. Onneksi kaksi konkaria oli mukana, niin kapteeninkin olotila rentoutua mitä lähemmäksi Lahtea pääsimme. Lahden Kipsi areenalle saavuttiin vaihtelevasti nukutun yön jälkeen hyvissä ajoin lauantaina.


OSK-ESRC II 1-2

Ensimmäisenä olisi vastassa ESRC II naiset. Ensimmäisenä tulikasteen sai allekirjoittanut joukkueen kapteeni, joka sai vastaansa Ellen Borgstromin. Onneksi tällä kertaa ottelua jännitti enemmän juniori Ellen ja ensimmäisestä ottelusta saatiin selkeä voitto kotiin erin 3-0. Seuraavana Mia sai vastaansa Sofia Korpelaisen, joka kokemuksellaan vei seuraavan ottelun nimiinsä 3-0. Mia pelasi ajoittain hyvin ja sai Sofian vaikeuksiin hyvillä linjalyönneillään. Viimeisessä parissa pelasivat Riitta ja Anni Lehikoinen. Riitta voitti upeasti ensimmäisen erän ja antoi kunnon vastusta Annille hyvällä liikkeellään. Toisessa erässä ote kuitenkin herpaantui ja Anni vei selvästi erän 11–5. Kolmannen erän Anni voitti rutiinilla 11–3 ja samalla  koko ottelun 3-0.

OSK-LahtiSqII 0-3

Seuraavaksi olisi vuorossa ennakkosuosikki LahtiSq II. Mittelön aloittivat kolmospelaajat Piia ja Linnea Koskinen. Jo lämmittelyssä tuntui vastustajalla pallo liikkuvan kovaa ja tarkasti linjaan. Ensimmäinen erä oli kuitenkin yllättävän tasainen ja meni lopulta Linnealla 11–8. Erän voitto ratkesi linjavirheisiin, jotka Linnea hyödynsi 100 % tarkkuudella. Toinen erä meni selkeämmin Linnealla ja pelikokemus näkyi. Hyvä liikkuminen ja tarkat linjalyönnit taakse toivat erävoiton. Kolmas erä olikin sitten kunnon taistelua ja päättyi lopulta niukasti 12–10 Linnealla. Piialla liike parani ja linjalyönnit löysivät tiensä tarkasti taakse kulmiin. Harmittava niukka stopparivirhe tilanteessa 10–10 oli kohtalokas. Ajoittain Linnea oli vaikeuksissa Piian matalien krossien ja stopparien kanssa. Häviöstä huolimatta hyvä ja tasainen vääntö. Seuraavana kentälle pääsivät ykköspelaajat Mia ja Kaisu Anttila. Kaisu vei ottelun selvästi 3–0. Lyhyeksi jääneet Mian linjalyönnit olivat kohtalokkaita ja Kaisu rokotti bousteillaan niistä pisteen 100 % varmuudella. Kakkosparien taistelu käytiin Riitan ja Honne Syväniemen välillä. Riitta pelasi hyvin ensimmäisessä erässä ja oli johdossa jo 7-5, kun Honne sai niukasti käännettyä erän itselleen 11-9. Toinen ja kolmas erä menivät selkeästi Honnelle, vaikka Riitta saikin ajoittain liikkeellään vastustajan vaikeuksiin.

Riitta ja Honne (LahtiSqII)

Mia ja Kaisu (LahtiSqII)
OSK-MyyrEcho 3-0

Seuraavaksi vastassa oli MyyrEcho. Taistelun aloittivat kolmosparit Piia ja Minna Konttinen. Piia vei ottelun 3-0 selkeästi hyvillä syötöillään ja kokemuksellaan. Mia sai vastaansa Janina Tujulan, joka ajoittain sai Mian vaikeuksiin hyvällä liikkumisellaan. Mia vei kuitenkin ottelun lopulta selvästi 3-1. Riitta täydensi viimeisen taisteluparin voittamalla Ronja Kososen 3-0. 

Kuva kertoo kaiken liigakierroksen tunnelmasta!

Liigakauden avaus täytti ainakin joukkueen odotukset. Neljä otteluvoittoa ja kaksi erävoittoa takasivat sen, että kotimatkalla juttua riitti joukkueen kesken. Muutenkin Lahden reissu oli järjestelyineen ja puitteineen onnistunut ja pistetili saatiin upeasti kaudelle avattua 😊

Piia Väyrynen 

Naisten 1 divisioona tilanne ja Oulun pelien tulokset.

Tässä linkki naisten 1 divisioonan tuloksiin 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti