maanantai 25. syyskuuta 2023

Miesten 1 divisioona 23.9.23 Kuusamo

OSK:n kauden ensimmäinen liigakierros sijoittui Kuusamoon ja tällä kertaa 1. Divisioonassa. OSK lähti kierrokselle kokoonpanolla Joel, Harri, Jaska ja Linus. Otteluita oli tällä kertaa vain yksi, koska Jyväskylä ei saanut joukkuetta kasaan ollenkaan. 

Kierroksen ainut ottelu oli Sc Rukan joukkuetta vastaan. Ensimmäisenä pelivuorossa oli Jaska ja Linus heidän ollessaan 3 ja 4 pelaajat.

 Liinuksella oli vastassa kehäkettu Kari Niskala. Linus pelasi erittäin järkevästi ja rauhallisesti Karia ympäri kenttää juoksuttaen. Karin ainut toivo oli kuuluisat ”hanhimettä väijytykset” , joita nähdään usein Oulun pelikentillä. Linus oli selkeästi tottunut kyseiseen pelityyliin ja latasi taululle tylyn 3-0 lukeman. 

Jaska sen sijaan pelasi kovaa lyövää Ville Mustosta vastaan. Jaska hoiteli komeasti kaksi ensimmäistä erää, mutta sitten Jaskan peli heikkeni ja Ville sen sijaan paransi peliään. Jaskan komeista heittäytymistä huolimatta Ville vei 3 seuraavaa erää, jolloin pelit olivat tasatilanteessa 1-1. 

Seuravaaksi pelivuorossa oli molempien joukkueiden 1. Pelaajat eli Onni ja Joel. Joel aloitti vahvasti ja vei kaksi ensimmäistä erää suvereenisti. Onni selkeästi jäi harmittelemaan ensimmäisen erän häviötä, sillä toinen erä meni Joelille selkeästi 11-1. Sen jälkeen peli kuitenkin kääntyi totaalisesti. Espoon pojan jalat olivat ensimmäisen erän jälkeen aivan puuroa ja Onni pyöritteli jättiä miten halusi. Onni voitti seuraavat kolme erää helposti ja Ruka nousi 2-1 johtoon. 

Viimeisenä pelivuorossa oli kapteeni Harri ja sulkapalloilija Ilkka Puumala. Peli oli selkeästi Harrin hallinnassa ja nikit paukkuivat joka puolella. Ilkka yritti kampoilla vastaan omilla nikki yrityksillään, mutta prosentit olivat selkeästi Harrin puolella. Loppujen lopuksi Harri vei ottelun komeasti 3-0. Harri ei selkeästi saanut matsista urheilusuoritusta päiväkirjaansa vaan päätti urheilla vielä autossa, sillä jälkihiki oli ottelun jälkeen hurja !! Pelit päättyivät siis tasan 2-2, mutta oli erä vertailussa selkeästi parempi ja näin vei ensimmäisen liigapelinsä Sc Rukaa vastaan


.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti