sunnuntai 5. marraskuuta 2023

OSK:n miehet 1. divisioonan sarjakärkeen

 Nallisport 4.11.2023

OSK oli tyly vastustaja Sq-88:lle ja NääsSq:lle Nallisportissa pelatulla kierroksella. Voitot 3-1 ja 4-0 nostivat joukkueen sarjan kärkeen.

Ensimmäisessä ottelussa OSK oli liikkeillä ns. ykkösrosterilla Matti Eskelinen, Joel Pennanen, Harri Valasma ja Mikko Rautiola. Valasma ja Rautiola aloittivat urakan hieman nihkeillä peliesityksillä, joka näkyi erämenetyksinä. Perustaso riitti kuitenkin 3-1 voittoihin Ilkka Aarrosta ja Seppo Raiskista. Pennanen pelasi varmasti kaksi ensimmäistä erää ja vei ne selkeästi, kolmannessa erässä pakka meinasi mennä sekaisin ekan kierroksen tapaan, mutta nyt puristus riitti 13-11 voittoon Santtu Puurusesta. Eskelinen väänsi ja väänsi Heikki Ruotasen kanssa. Tasainen peli eteni viidennen erän jatkopalloille, jossa kuitenkin Ruotanen oli vahvempi ja aiheutti näin OSK:lle kierroksen ainoan tappion. Pelin jälkeen Eskelinen harmitteli stoppareiden epävarmuutta tunnin kestäneen pelin aikana.

Ruotanen ja Eskelinen jatkopalloilla

Toisessa pelissä rosteria nuorennettiin selkeästi, kun Valasma ja Rautiola laitettiin hyllylle ja korvattiin Jasper Liikasella ja 15 vuotiaalla Linus Kuusistolla. Pojat hoitavatkin hommansa hienosti. Liikanen taisteli 3-2 voiton jatkopalloilla nousten 0-2 tappioasemasta, kun turha kikkailu jäi pois ja lyönnin kovuutta nostettiin. Pallorallit olivat lopulta pitkiä ja pallo todella kuuma, kun vastustaja Antti Rossikaan ei voimaa säästellyt lyönneissään. Linus pelasi kaksi ensimmäistä erää hienosti ja piti pelin hallussaan selkeästi. Kolmannessa erässä peruslyönnit unohtuivat ja konkari Ari Ojala pääsi yllättämään vahvalla etukenttäpelillään. Neljännessä erässä Linus kokosi paketin ja ottelu helpohkosti kotiin, kun peruslyönnit napsuivat taas maalialueille. Pennanen ei kakkosten pelissä antanut Erik Mäelle mitään mahdollisuuksia ja voitti selkeästi 3-0. Ykkösten pelissä Eskelinen oli vahvasti ”jäässä” pelin alussa ja Juha Heinonen pääsi kikkailemaan ekan erän itselleen helposti. Jatkossa jää murtui ja Eskelinen jyräsi vastustamattomasti voittoon 3-1.

Kahden kierroksen jälkeen OSK johtaa sarjaa 13 pisteellä ennen Kuopiota (12p) ja Mikkeliä (11p). Seuraava kierros pelataan helmikuun alussa Helsingissä, jossa vastaan asettuu Kuopio ja HSRC Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti