sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Siilinjärvellä tiukkoja matseja

Milla, Iida, Saana, Axel ja Teemu matkasivat sunnuntai aamulla Siilinjärvelle aluekisoihin. Mukana oli muutaman sairastumisen jälkeen 13 pelaajaa ja tuttuun tapaan kaikki pelasivat samassa sarjassa.
Axel, Milla ja Iida aloittivat kisat hyvällä pelillä ja kaikki kuittasivat 3-0 voitot. Saana sen sijaan joutui taipumaan tiukassa viiden erän ottelussa Veikko Herolalle. Tappio jäi Saanan ainoaksi ja kolmen voiton jälkeen sijoitus oli 9.
Puolivälierissä Milla kukisti Veikon 3-1, Teemu jäsentenvälisessä Axelin tiukan taistelun jälkeen 3-1 ja Iida joutui taipumaan Henrietta Huuhkalle 3-0. Sijoista 5.-8. Axel niputti hienosti molemmat vastustajansa 3-0 ja oli 5. Iida sen sijaan hävisi Veikolle 3-0 ja todella hyvässä pelissä Oskari Lindqvistille tiukasti 3-1. Iidan sijoitus siis 8.
Semifinaaleissa Milla pelasi hienon ottelun Hettaa vastaan. Nordic Junior Openissa tuli tappio 3-1, nyt oli voitto vieläkin lähempänä. Hetta kuitenkin nousi 1-2 tappioasemasta voittoon. Ensi kerralla sitten voitto :-). Toisessa semifinaalissa Oulun Teemu johti jo 2-0, mutta Kuopion Teemu nousi ja taisteli 3-2 voiton jalkavammasta huolimatta (joutui luovuttamaan finaalin). Pronssiottelussa Teemu ja Milla pelasivat hieman hermostuneesti ja vähän jo väsyneesti Oulun herruudesta. Milla pelasti kaksi ottelupalloa neljännessä erässä voittaen sen 12-10, mutta viidennessä Teemu pelasi todella hyvin ja kuittasi voiton.
Kokemusta ja hyviä pelejä tuli kaikille, seuraavaksi Skellefteåhon isommalla porukalla 12.-13.11.